The blogger

Photobucket

Bonjour! Je hebt nu juist net de blog gevonden van een twintiger, klein meisje. Ja, ik ben klein en het kan me niks schelen. Veel mensen plagen mij met dat ik klein ben. Maar ik ben er trots op. Ik ben jong en vind veel dingen leuk.

Ik schrijf niet meer in het Engels. Eerst was dit wel zo, maar ik mistte heel erg de Nederlandse taal. Dus heb ik al mijn berichten terug veranderd naar het Nederlands.

Zoals je weet, ben ik 20 jaar oud en een klein (1.60) meisje dat woont in Nederland. Ik heb een vriendje, hij is 17, maar dat maakt me niets uit. Hij is lief, hij houd van mij en ik houd van hem. Ik wil hem niet kwijt. Want hij is mijn leven. We zijn nu iets meer dan 6 maanden bij. Ik hoop dat we lang bij elkaar blijven. Maar ik weet zeker dat mijn droom uitkomt.

Ik houd van veel dingen. Ik houd van foto's, ze inspireren me veel. Ik houd er van om te zoeken naar prachtige blogs, tumblrs and weheartit'ers. Ik hou van muziek. Taylor Swift is een van mijn favorieten. Ik heb één favoriete band, dat is Safri Duo. Verder vind ik de top 40 erg leuk.

Zo, dat is alles wat je mag weten. Heb je vragen? Volg mijn blog.